Your Cart

Dobrodošli u Manipura Software online prodavnicu!​

Dobrodošli v naši trgovini z igrami! Smo strastna ekipa igralcev iger, ki je predana zagotavljanju najboljše igralne izkušnje svojim strankam. Naša trgovina je vse na enem mestu za vse vaše potrebe po igranju iger, ne glede na to, ali iščete najnovejše igre za konzole, igre za računalnike ali dodatke za igre.

Naš cilj je ustvariti gostoljubno in prijazno okolje, kjer se lahko zberejo igralci vseh starosti in ozadij, da bi delili svojo ljubezen do iger. Verjamemo, da je igranje več kot le hobi – je življenjski slog. Zato smo zavezani, da svojim strankam zagotovimo najboljše izdelke, najboljšo storitev in najboljše cene.

V naši trgovini boste našli široko paleto iger z vseh večjih platform, vključno z Xbox, PlayStation, Nintendo in PC. Na zalogi imamo tudi različne igralne dodatke, kot so krmilniki, slušalke in igralni stoli, za izboljšanje vaše igralne izkušnje.

Našo ekipo sestavlja usposobljeno in prijazno osebje, ki vam je vedno na voljo in vam pomaga najti popolno igro ali dodatek. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec ali šele začenjate, smo tukaj, da odgovorimo na vaša vprašanja in nudimo strokovne nasvete.

Ponosni smo na našo predanost storitvam za stranke in si prizadevamo zagotoviti, da vsaka stranka zapusti našo trgovino zadovoljna s svojim nakupom. Verjamemo, da mora biti igranje iger dostopno vsakomur, zato ponujamo konkurenčne cene in različne možnosti plačila.

Hvala, ker ste izbrali našo trgovino z igrami za svoje potrebe po igranju. Veselimo se, da vam bomo ustregli in vam pomagali odkriti vašo naslednjo najljubšo igro!

Brezplačna dostava po Evropi

za vsa naročila nad 30 eur

Preprosto 15-dnevno vračilo

15-dnevna garancija vračila denarja

Podpora

Podpora prek e-pošte in klepeta

100% Varna blagajna

PayPal / MasterCard / Visa / Aircash